houten gebinten"Hout bouwen is de toekomst"

Hout bouwen is iets van nu, we willen steeds meer terug naar ecologische en makkelijk bewerkbare producten. Deze manier van bouwen is een verzameling van duurzaamheid in de breedste zin van het woord! 

Het houtbouwsysteem van Hoornik Speciaalbouw is ontwikkeld met het uitgangspunt dat het voor iedereen betaalbaar moet zijn. Omdat grondprijzen soms tot in de hemel rijzen, en common sense soms ver te zoeken is, hebben wij geconstateerd dat er nu eens behoefte is aan slim, duurzaam en flexibel bouwen. Het hout bouwen van Hoornik Speciaalbouw ontleent zijn opzet van houtstapelbouw, met zijn logs als opbouw voor wanden en frame. Daarnaast is hout bouwen zo flexibel dat de particulier zelf beslist over vorm en indeling. De grootte, de vorm, de binnenwanden en openingen erin zijn vrij indeelbaar, vanwege het feit dat iedere log wand dragend is. De constructie laat dus eenvoudig en goedkoop toe dat je het huis kan aanpassen in de toekomst. 

Niek Hoornik is een zeer talentvol kracht binnen Hoornik Speciaalbouw. Hij is een uiterst kundig vakman, heeft kennis van materialisatie en productieprocessen. Met een lading aan creativiteit is Niek een spil in houten verandaontwikkeling. Hij realiseert de ideeën van architecten, de wens van klanten tot nieuwe bouwsystemen. Het efficiënt bouwen maar ook produceren is steeds opnieuw Niek's doel. Hij gelooft dat ecologisch en flexibel bouwen met hout de toekomst is!

Meer lezen over ecologisch bouwen? Klik dan: http://hsbouw.com/Productieproces/Kwaliteit/